Uppdatera din laptop med rätt tillbehör

Hur använder du din laptop? Kanske du har den till nytta och nöje, eller när du är på språng, eller är det jobba och skapa som är din grej? Gaming är kanske det du gör? Oavsett vad du har den till, så finns det en del smarta tillbehör du bör köpa för att så att säga uppgradera den lite. Här ska du få lite tips. 

Bra prylar att satsa på

Du bör satsa på att köpa trådlöst tagentbord och trådlös mus till din dator. Det underlättar så mycket att ha dessa saker! Är det gaming du gör, så finns det särskilda tagentbord och möss för just gaming. Ett headset och mikrofon kan även det vara bra att ha. En annan sak som är bra att ha är en dockningsstation. Med en sådan kan du ladda din dator snabbare, få flera ingångar, portar och då möjlighet att ansluta till fler skärmar, nätverk och skrivare. En minnessticka eller ett USB-minne är inte fel det heller. 

Andra bra saker att satsa på

Du kan förlänga din dators livslängd genom att ofta göra rent den. Det kan vara smart att ha blåsborste, mikrofiberduk och rengöringsgelé för att göra det. En datorväska är med bra så att du kan transportera din laptop på ett säkert sätt. 

Sedan finns det så klart en massa mer bra saker att köpa till datorn, som kan vara bra att ha. Allt beror ju på vad du använder din dator till och vad du har behov av. 

18 Jan 2020