Satsa på bra vinschar för din ATV

Om det är så att du har en ATV eller en UTV, så är det rätt så smart att montera på en vinsch på den. Det är faktiskt ett av de absolut bästa och viktigaste tillbehören du kan ha. Denna vinsh är oväderlig att ha om det är så att du råkar köra fast i skogen. Den passar även bra om det är så att du ska dra upp timmer eller vill använda ploglyft. På www.warriorwinches.se kan du hitta många olika vinschar. 

Att montera en vinsh på din ATV, det kan göras på olika sätt. Det kan vara en frontmonterad vinsch, så väl som att du kan ha ett bakmonterat vinschfäste.

Montera vinschen på rätt sätt

Det gäller att du monterar din vinsch på rätt sätt och med rätt fästen. Det finns många bra guider på nätet som du kan läsa för att lära dig mer om olika sätt att montera en vinsch på. Är du det minsta osäker så kan det vara bra att ta hjälp av någon som kan!

Du bör även se till att köpa rätt vinsch, med rätt dragstyrka. Även det finns det bra guider om. Sedan är det även så att du kan prata med de som säljer vinschar, så att du får rätt sorts modell! Det är inte bra att ha fel då du kan skada dig själv eller skada andra eller skada din vinsch!

28 Jun 2022