Starta franchise i Stockholm

Cykeln är på väg mot en ny storhetstid och allt fler väljer cykeln före bil, buss eller andra transportmedel. Även intresset för tjänstecyklar och förmånscyklar har formligen exploderat och därför vill vi tipsa lite om hur man kan tjäna pengar på elcyklar i Stockholm. Du kan bli en del av den växande marknaden och sälja cyklar i Stockholm. 

Cykeln är populär i Stockholm

Precis som i andra delar av världen har cykeln bara ökat i popularitet de senaste åren. I Stockholm finns det över 100 mil cykelvägar, och dessutom fler än 50 pumpstationer där man kan pumpa däcken vilket är ett bevis för att Stockholms stad gärna vill att fler tar cykeln. 

I den här ökande kurvan är det perfekt läge att bli franchisetagare och dra nytta av trenden med fler och fler sålda cyklar varje år. 

Fördelar med franchise

Varför ska man välja att bli franchisetagare istället för att starta egen cykelaffär? Svaret på den frågan är lätt: det är enklare och tryggare. Genom att starta franchise så drar du fördel av det befintliga moderföretagets kontaktnät och får bättre inköpspriser än du skulle få på egen hand. Det ökar dina marginaler och ger dig bättre avkastning och att få tillbaka sitt investerade kapital blir enklare. 

En annan stor fördel med att ingå i en grupp på det här viset är den kunskap man får ta del av. Både inom service och försäljning och även hur man ska visa upp sig för sina kunder. 

Vi kollar gärna in techprylar och med elcyklar finns det både ett nöje med att köra dem och en chans att starta ett företag. En bra kombo tycker vi. 

27 Jan 2021