Möbler för alla mina prylar

Jag har extremt mycket tekniska prylar hemma och snart börjar det bli ont om plats. Jag har köpt flera byråer, samt förvaringssystem att ha dem på och i. Men kan behöva en byrå till eller två! Det finns ju som tur är en mängd olika sorters byråer, som inte bara har bra förvaring, de är även snygga att se på! Det är bra, för jag vill ju även ha ett hem som är just snyggt och stilrent. Just detta med att ha möbler för sina prylar är bra så slipper de ligga framme eller på golvet eller så.

Måste skaffa ny tv-bänk

Jag har beställt en ny tv. Men, så mätte jag den tv-bänk jag har och har insett att min nya tv kommer inte att få plats där. Så utöver ny byrå, måste jag även satsa på att köpa en tv-bänk, som är större så att min nya tv får plats. Den gamla får jag väl sälja på blocket eller liknande. 

Köpa möbler på nätet

När jag handlar möbler så gör jag gärna det på nätet. För då slipper jag själv köra en släpkärra för att få hem dem. En butiik jag har handlat innan på, är WeGot. De har en mängd bra möbler till bra priser. Så kommer nog att handla min tv-bänk där med. De kör ju hem möblerna åt en så att man får dem till sin dörr. Det passar mig perfekt!

22 Jun 2018