Man tjänar alltid på kvalitet

När man ska skaffa något nytt, oavsett om man ska byta en gammal sak eller skaffa något för första gången, så vinner man faktiskt på att satsa på kvalitet. Man är dessutom inte den enda som i längden vinner på detta förhållningssätt utan det gör även miljön. Ju mindre slit-och-släng konsumtion man bidrar med, desto bättre för framtiden i både stort och smått. 

Industrier

I industrier och fabriker så finns det två sorter: de som hela tiden måste byta ut komponenter som ventiler och elektriska ställdon som inte håller måttet och som köpts in för en billig peng, och de som gör tvärtom och satsar på kvalitet från början även om det innebär att de måste betala lite extra. Svenska fabriker som köper komponenter från Auma.se får inte bara komponenter i världsklass utan också fantastiska service från företaget när de behöver den och det är väl minst lika viktigt.

Tech

Om man ska applicera detta koncept på tech och datorer - som är ökända för att ha kort levnadsspann - så kanske man hellre ska se till att återvinna allt som inte längre duger. Utvecklingen går ju så fort framåt inom detta område så man kan inte tro att man ska kunna ha en och samma dator eller telefon i tio år. Man bör dock, som sagt, återvinna alla elektriska prylar som sig bör, så att de åter kan bli till användning i nyare, modernare form.

24 Jul 2017