Dags att boka semester kanske

Varje år försöker jag ta semester och åka och se något helt nytt. Jag testar gärna olika länder och så, för att få nya intryck. Jag har tittat en del på Costa Rica resor det senaste. Jag har ju varit på närliggande platser, som Bolivia, Peru och Colombia. Även Mexico har jag vart i. Costa Rica ligger ju mellan USA och Sydamerika kan man säga och tillhör Centralamerika. Jag har hört att det ska vara mycket vackert där.

Testa Galapagos?

Något mer jag länge funderat på det är att ta en resa Galapagos. Det finns ju dels kryssningar men även andra typer av Galapagosresor att välja mellan. Jag har läst en del om den ön och det ska ju finnas mycket djur och natur där som inte finns på andra platser. Det låter som en plats man bör besöka i alla fall en gång i livet.

Får ta och bestämma mig

Jag har som ni hör inte riktigt bestämt mig för om det blir en Costa Rica resa eller om det blir en resa till Galapagos, eller om det blir något helt annat. Vad jag vet, det är att jag ska ha semester och att det är dags för något nytt. Så får ta och läsa lite mer om de olika resorna och kolla avgångar och annat, sedan så blir det väl vad det blir, att jag bokar. En resa till varmare breddgrader blir det i alla fall.

22 Aug 2018